Primăria Crăciuneşti

județul Mureș

PRIMĂRIA COMUNEI CRĂCIUNEŞTI, localitatea Crăciuneşti nr. 166, în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra organizării şedinţei de dezbatere publică pentru proiectul de plan şi raportul de mediu elaborat pentru PLAN URBANISTIC GENERAL, Regulamentul Local de Urbanism şi Studiu de Evaluare Adecvată, care creează cadrul pentru dezvoltarea viitoare a comunei Crăciuneşti cu satele aparţinătoare, jud. Mureş, la Primăria Crăciuneşti, în data de 30.04.2014 (după 45 de zile de la ultimul anunţ în ziar), ora 16,00, cu participarea autorităţilor interesate de plan.

Proiectul de plan, Raportul de mediu şi Studiul de Evaluare Adecvată pot fi consultate la sediul A.P.M. Mureş, str. Podeni, nr. 10, jud. Mureş, şi la sediul titularului de plan, PRIMĂRIA COMUNEI CRĂCIUNEŞTI, localitatea Crăciuneşti nr. 166, între orele 8-16.

  Comentariile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris, la sediul A.P.M. Mureş, sau prin fax 0265-31.49.85, e-mail office@apmms.anpm.ro, cât şi la sediul PRIMĂRIEI COMUNEI CRĂCIUNEŞTI, localitatea Crăciuneşti nr. 166, până la data de 30.04.2014 (se calculează 45 de zile calendaristice de la data apariţiei ultimului anunţ în mass-media).